Få se vad denna dag bjuder på. Väntar på ett paket som borde ha kommit redan förra veckan. Det innehåller bl a
6 st täckeshängare till boxarna och liggande saltstensbehållare.

Nu kan vi börja inreda lite här och var med hyllor och sånt. Elarna måste tillbaks för att ändra lite kablar. Det blir överbelastat för minsta lilla i " storstallsdelen " så säkringen löser ut 1-3 gånger varje dag. Nu är alla eluttag och takbelysningen på samma fas och så brukar det väl inte vara, eller ??

I sadelkammaren var det tänkt att det ska vara 6 garderober drygt 50 cm vardera efter ena väggen som är 3,30 men snickarna har råkat kasta om det så dom har gjort 5 st a´60 cm istället så nu är det en lite onödig och smal tomyta på bara 28 cm mellan vägg och sista garderoben. Dom måste ha tänkt när dom har börjat tillverka garderoberna att svensken är konstig, varför inte göra efter hela väggen garderober hahaha...
Jag har inte lust att påpeka om att det har blivit fel, det är egentligen inte deras fel utan säkert arbetsledaren dom har som har gett omvända uppgifter. Jag ringde och frågade vad Maria ( ägaren till Tyr som finns här ) vad hon tyckte om detta. Hon höll med om att vi låter det vara när dom ändå är nästintill klar med det. Hon kom på ett lysande förslag om att vi kan göra glesa hyllplan istället och förvara foderhinkarna för dagens betfor eller liknande. Då slipper man krångla till det :)



Kommentarer
Postat av: Sussie

Det blir så snyggt Inko så jag tror nog att jag kommer att flytta in dit ;)

2012-02-23 @ 10:57:09
Postat av: Inko

Ingen dum ide Sussie, vi tar alla varsin box och inreder som enrummare med säng, TV och hästtidningar. Höladan blir ett gemensamt kök. Det hade man klarat sig länge med :)

2012-02-23 @ 23:03:32
URL: http://prenojen.blogg.se/
Postat av: Sussie

det skulle nog vara rätt mysigt - ett tag iaf..hihi

2012-02-24 @ 18:30:49
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

WOW. Kommer bli kanon!!!

Jag skulle gärna bo i ditt stall =)

2012-03-01 @ 23:35:00
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...