På lördag kväll fick vi komma hem från Akuten utan varken sprickor eller något brutet. Vilken tur i oturen kan man lugnt säga. Kim har " bara " sträckt nackmusklerna rejält vid fallet och handen klarade sig med rejäl svullnad, skrapsår och öm.
Trots att lördagskvällen inte blev som vi hoppats, hann vi med lite väl sent lördagsmys och med barnens ögon som streck för att dom var trött, men inte fick vi skjuta upp det till en bättre dag....nix pix :)

Igår var en lugn söndag utan vare sig stress, städning, barnatjiv eller liknande. Var i stallet och gjorde bara det nödvändiga med mat och vatten ( fast stalldrängen, farsan var där och småpysslade med traktorn några tim). Middag slapp jag också laga när våra bekanta Malin och Roger ( mest Malin hihi ) bjöd oss på Tacos till barnens förtjusning.


Kommentarer
Postat av: Jessica

Skönt att det inte blev värre än så iaf och härligt att bara få ta det lugnt under helgen. Det har inte jag gjort men idag, då har jag haft filmmaraton ;)

2012-06-04 @ 21:59:26
URL: http://jezzans.blogg.se/
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Vad skönt att de inte var allvarligare.

Lät som en bra och härlig söndag och vilken lyx med att få bli bjuden på mat. TAcos är så gott. Milton älskar det med.Härligt med din far som alltid är så hjälpsam.Ang mitt inlägg Kasino ...får 450 kr för att publicera det (men det vet bara du och jag ännu :)Många kramar2012-06-04 @ 23:52:46
URL: http://wiilow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...