Kastreringen av katterna gick bra, och nu verkar värken vara borta för dom springer och busar som 2 svarta streck från golv till tak. Och det stämmer verkligen med tak för på våran övervåning finns en vit och ganska strukturerad gammal tapet ( enda rummet i huset vi inte har tapetserat om ) som dom lyckas få fäste i och bestiger rakt upp och så klart när man vänder ryggen till och inte hinner säga åt dom.

Bamse och ( piss )Nisse är som sagt var tänkt att bli stallkatter när stallet är klart och efter dom har kastrerats.
Stallet är så pass klart att vi kan ta in 4 hästar om vi vill, men dom får gå ute dygnet runt ändå. Det inreds så sakteligen var dag med nån krok här och där, hyllor åker upp och vi trivs där som fisken i vattnet. Så visst är det läge att även ta dit musjägarna men jag draaaar ut på det in i det sista. Man är så van att ha dom vid benen hela tiden, barnen är förtjust i dom men dom ska bara dit och det snart. Äldsta pojken har varit täppt i näsan konstant sen vi tog dom och det är nog allergi. Försvinner det när katterna är borta så vet vi till hundra.

Det bästa har man väl på bordet :)  Här ligger Bamse och myser i värmen som datorn ger, men
lyckan är kort för han. Efter fotot blev han bortmanad av mig och fick minsann gå med svansen mellan benen till annan plats :)Kommentarer
Postat av: Johanna

Vilken liten sötnos

2012-03-15 @ 09:54:53
URL: http://walkyria.blogg.se/
Postat av: Jessica

Sv: Till påsk är det fullt och då åker hon ju runt till de som är anmälda så man rider på hemmaplan. Men i juni ska vi ha kurs så till den går det bra att anmäla sig till =)!

2012-03-15 @ 10:30:54
URL: http://jezzans.blogg.se/
Postat av: Jessica

Föresten, skönt att kastreringen gick bra.

2012-03-15 @ 10:31:32
URL: http://jezzans.blogg.se/
Postat av: Sara

Vilken söt katt!:) Och härligt att kastreringen gick bra!Svar: tack snälla du!

2012-03-19 @ 18:26:04
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...