Barnen brukar  "leka " och förvränga bilder i Photo Booth. Nu är det min tur....



Idag har jag verkligen haft fullt upp. Utsläpp på morgonen i stallet. Hem och sy upp och stryka  nya gardiner åt Cassandra, putsat fönster, lunch till hästarna, hämta hem barnen, utv.samt i skolan, hem igen och laga middag, ut sedan och hälsa på bekanta, hem och lägga barn och andaaaaaaaaaaaas ut, hälla upp en kopp kaffe och bara njuuuuuuuta här vid köksbordet i lugn och ro :)

Så här blev det vid hennes fönster när allt till sist blev klart.

Det här tyget har lilla fröken valt till sitt rum...


Och så här när det blev klart.

I morse var det -20 ute. Men nu har det stigit till bara -7 när solen kikar fram lite bakom molnen.
Släppte ut de håriga först och sedan hem för att fika lite innan jag tar tag i det jag lovat Cassandra. Köpte nämligen tyg för några veckor sen som ska bli längder med lila fransiga omtag till Cassandras rum. Hon fick själv vara med och välja och hon har verkligen bra smak för att vara 7 år. Bilder kommer när dom är klar.
Jag har inte orkat och idas sy dom, men nu måste jag för hon efterlyser dom varje dag stackaren.
Bara dricka upp kaffet innan jag måste sätta fart, så jag inte gör henne mer besviken.


Är på väg till Dundret med tvillingarna, för dom har friluftsdag och det ska åkas slalom. Jag ska också åka där, annars får dom bara åka i den " pyttelilla " backen om ingen förälder är med.
Dom tycker redan att dom är såååå stora och kan redan åka slalom, så det ska vara större backar med mycket fart :)
Det är inget fel på självförtroendet hihihi, men det är bra med skinn på näsan och inte vara alltför rädd och försiktig av sig. Tror åtminstone man har igen det när man blir lite äldre.

En till bra låt från Bruno Mars


Klättrande Luktärter, stora Änglatrumpeter, färggranna Dahlior, smarriga Jordbubbar, små Nävor, hängande Fushior, doftande Rosor och älskade Pioner.

Åh, vad jag längtar till sommaren och till ett annat stort intresse för mig...blommor.
Blommor i mina favoritfärger rött, korall, gult, vitt blandat med limegrönt. Älskar att vara i trädgården och pyssla om blommorna ( hatar dock ogräset!!!! ) och se när knoppar är på väg att vecklas ut till en fulländad blomma full av liv.


Nu har jag förberett den grisen ( svinet hahaha )  inför morgondagen.

Jag har skurit färdigt den halvtinade skinksteken som vi ska laga till lunch/middag innan vi åker hem från stugan. Vänsterhanden nästan bortdomnad av kylan från steken på 1,5 kg och högerhanden trött av att hålla kniven hårt för att kunna skära det halvisiga köttet i tunna skivor. Men nu är det gjort och sitter och läppjar på lite kaffe framför datorn och tar till mig lite av övriga världens dagshändelser.
Barnen är sååå lugna och snälla nu......Dom sover som björnen :) och det är nog inte så dum ide för jag känner mig riktigt trött efter dagens fart och fläkt med städning och skoterkörning.

Sov gott på er!

Då är allt packat och klart igen för en liten helgvistelse i stugan.
Sambon har redan åkt i förväg med äldsta pojken, och jag ska snart plocka upp dom andra från skolan med nånting som dom verkligen gillar...
Lastbilen blir vårat fordon neråt, för det är dax igen att ta med sig några höbollar sen på returen tillbaks på söndag och på flaket har vi även nya utemöbler som ska till stugan.

Nästan 3 tim resväg innan vi sen är framme, men väl på plats så är det helt underbart och skönt, värt varenda tim för att komma sig dit.

Ha en underbar fredag.







Sitter och njuter av en kopp kaffe. Jag blev magsjuk natten mot igår och är nu på återhämtning. Har bara kunnat få i mig lite fil men massor med vatten. Kaffe har jag inte druckit på 2 dar och för mig är det normalt med 15 koppar per dag ( inte överdrivet för jag älskar kaffe ). Åh vad gott med kaffe igen. Sedan är jag tyvärr rökare också men det possitiva med magsjukan är iaf att jag har inte rökt nånting, så det onda för med sig gott också :)

I morse trodde jag att jag hade nog med krafter för att fixa allt i stallet, men jag började kallsvettas och darra som bara den. Orkade bara släppa ut dom och mocka åt bara en. Måste nog äta något så kroppen får lite energi innan jag börjar böka kroppsligt för mycket. Kanske jag hinner få lite ork till lunchen och fixa resten. Jag vill inte lägga för stora lass på mina underbara skötare och igår fick dom fixa allt medans jag låg hemma på soffan.

Vet att jag har nämnt tidigare att jag aldrig blir magsjuk. Det tar jag tillbaks med ett leende på läpparna.
Lovar att jag aldrig mer ska säga så för tydligen drabbar det vem som helst när man minst anar, oavsett det är vanligt eller ej.

Ha en underbar dag.

Tänk om det hade funnits något som tar bort vinterpälsen från hästarna på ett kick. Har borstat av dom massssssor med ryamattor på marken idag igen och det tar ALDRIG slut. Så här ska det hålla på varje vår i veckors tid. Inget jobbigt med det egentligen men man blir såååååå hååååååårig själv. Tycker jag är nog hårig med en stor kalufs till svanken :D
MEN ack vad dom är fina sen när denna period är förbi.

Lite bilder igen på hästarna


Det här kan man kalla äkta vänskap eller??
Cassandra vill bjuda Especial på Festis och han är så snäll och go med henne.



Fabbes mule en solig dag med närhet



En stunds vila i snön för en hårig vän

Igår var förhoppningsvist sista dagen som magsjukan härjar innanför dessa väggar på ett bra tag. ALLA i familjen har haft det.....utom JAG. Vet inte om jag törs säga igen att jag verkar vara immun mot det för jag får det sällan och aldrig.
Sååå, nu har jag nämnt det ändå.

Två av barnen är i skolan som vanligt men en blir nog hemma tills på torsdag för att hinna samla kraft och energi. Jag har aldrig sett han så medtagen förut, och hade jag kunnat så skulle han ha fått vara frisk och jag istället sjuk.
Nog om detta. Nya, friska tag och ut i det fina vårvädret.

Tack snälla Wiilow för tipset med mitt  " borttappade " verktygsfält.

Det var precis som du trodde, och känner mig lite bortkommen i datavärlden. Det är absolut inte min starka sida och har inte samma lust och energi till att lära mig det heller som jag har med mycket annat :)
Men allt detta är bra ändå.

Alla är bra/bättre på olika saker och då kan man dela med sig av egna erfarenheter eller ta lärdom av bättre vetande
och ändå blir vi aldrig fullärda.

Vars har mitt lilla verktygsfält tagit vägen????? Någon som vet som kan ge mig ett litet tips. Tänkte infoga bilder m.m men nu går det ej gggrrrrrrrrrrrr....

Det finns så mycket bra ordspråk som verkligen stämmer, så jag tänker from idag att sätta in lite ordspråk då och då. Den första stämmer bra om barn :) BARN ÄR OTROLIGA IMITATÖRER. HUR HÅRT MAN ÄN SLITER FÖR ATT LÄRA DEM ETT FINT SÄTT, SÅ UPPFÖR DE SIG ÄNDÅ SOM SINA FÖRÄLDRAR :)


OM AVUND VORE EN FEBER
SÅ VORE HELA VÄRLDEN VARA SJUK.


Efter att jag hade släppt ut hästarna nu på morgonen så fanns det lite tid över till annat, innan jag måste åka hem ( barn med magsjuka ännu och sambon måste till jobbet ). Gick och hämtade en borste och hann borsta igenom 2 av hästarna där ute i hagen. Åh vad dom tyckte det var sköööönt, men lite förvånade varför jag borstade dom i princip mitt i maten. När jag blev klar med borstandet och lämnade hagen täckt av hår på backen, så fick jag nog ödsla 15 min på att sopa av mig själv. Det är inte alla som har " äkta spansk päls " på sig nu i dessa ANTIPÄLSTIDER ( bara man inte får efter sig nån anhängare nu hihihi ).

När vi var i stugan under sportlovsveckan så satt vi en av dagarna en stund inne i hagen och drack kaffe i det strålande vädret och bara njöt. Efter en kort stund kom Especial till oss och undrade vad vi riktigt gjorde. Självklart fanns det äpple åt honom till fika.
Efter ett tag började han brassa runt i djupsnön som om han hade ett snömonster bakom sig. Efter ett tag rullade han sig i snön och kom tillbaks upp till oss lite småtrött och fick lite mer äpple.




Sovit så tungt hela natten men det känns inte alls. Jag var så trött på morgonen och ville absolut inte kliva upp ur sängen just då. Men...har man håriga, underbara vänner i stallet så måste man upp. Så jag pallrade mig upp och tog mig till stallet och gjorde bara det riktigt nödvändiga och sen hem. Ska slappa en liten stund nu framför tv:n så kanske jag vaknar till ordentligt. Bara ett barn hemma nu för en är redan på väg till Dundret för att åka slalom, flickan på väg till marknaden med mommo och moffa. Kevin har nog ingenting emot att vila med mig på soffan och sen får vi se vad denna härliga vårdag bjuder på.

Nu börjar nomineringarna till " tjejplanet " på Mix Megapol gå mot sitt slut.

Jag har nominerat en vän till planet för en vecka sen, och jag hoppas innerligt att hon får komma med.
Hon jobbar och sliter med både arbete och familj. Hon har haft det tungt av olika slag de sista åren och har även varit tvungen ganska nyligt att ställa in en planerad utlandsresa. Hon skulle verkligen behöva få komma bort i ett par dagar och bara rå om sig själv, njuta i sol och värme, äta god mat och inte vara andra till lags hela tiden. Utan måsten.....
bara vara den hon är i luuugn och rooo.

Håller tummarna för min vän.

Vaknade upp nu på morgonen med sprängande huvudvärk.
Natten har varit lång och rätt så sömnlös för 2 av barnen har fått magsjuka. Det har nästan varit skyttetrafik  till toaletten och istället för 2 i sängen har vi varit 4.
Alla är hemma från skolan trötta och utmattade. Vi brukar sällan och aldrig bli  magsjuk, men inte denna gång.

Nu verkar alla må lite bättre och dom har önskat sig våfflor till lunch. Hoppas bara att resten i familjen klarar sig ifrån eländet så kanske man kan se fram emot en skön och avkopplande helg med trevliga aktiviteter ute i vårsolen.

Läste en kvällstidning för ett par dagar sen, och såg en liten artikel från en Kommun i södra Sverige ( Malmö ).
Dom uppfattar att det finns ett problem på många arbetsplatser genom att folk inte ens hälsar på sina arbetskamrater när dom kommer till jobbet, fikaraster och när dom slutar!!!???????
Många känner sig " ensamma " och kanske tom utstötta.
Det finns då som förslag att det ska finnas skriftligt att man åtminstone ska säga HEJ när man kommer till jobbet, HEJ när man möts i korridorer osv....

Jag blir alldeles förskräckt. Har aldrig haft en minsta lilla tanke på att det ens finns
arbetsplatser och framförallt finns tydligen folk som aldrig hälsar på  " sina arb.kamrater ".
Det är nästan som ett stort skämt. Inte är det väl 1:a april nu???

Jag har jobbat i 20 år inom maskinföraryrket, dom flesta vännerna inom kontor, butik, sjukvården och jag har aldrig hört talas om ett sånt här kyligt bemötande på jobbet. Det hör väl till en självklarhet, och har redan sen man sprang i blöja fått lära sig att när man kommer till någon eller liknande så ska man ALLTID vara artig och säga HEJ.

Vad beror detta på undrar jag??????
  • Uppfostran?
  • Vilken landsdel man kommer ifrån??
  • Är det mer en " sköt dig själv och skit i andra " attityd som börjar bli mer vanlig ??
  • Ålder??
  • Är det skillnad på män och kvinnor?
På en arbetsplats, oavsett stor eller liten så ska alla sköta sitt jobb på bästa möjliga sätt. Det innebär både med arbetsuppgiften och arbetsmiljön. Är det en bra arbetsmiljö med folk som bara blänger på varann och inte hälsar???
En bra start på dagen tycker jag iaf är när jag möts av ett hej eller ett leende, oavsett det är hemma, på jobbet eller vid kassadisken.

Bemöt andra som DU själv vill bli bemött..

Ha en underbar onsdag.

Har varit " bloggledig " i 2 dagar nästan och nu när jag öppnade den igen så blev jag riktigt, riktigt glad.
Jag har fått flera värmande och goa kommentarer av bla min favoritblogg Wiilow. TACK snälla du...
Det är så trevligt när någon skriver en hälsning och när man är " liten " i denna bloggvärld så betyder det nog extra mycket.

Vi skulle ha kommit hem  från stugan på söndag men vi tog ledigt en dag extra pga det fina vädret, lite latmask i kroppen, ingen hemlängtan alls, ville fräsa mer skoter. Vi kom först igår med häst, pick och pack vid 21.30 tiden.
Säga vad man vill om att hemma är hemma, men jag saknar redan stugan och hade hellre varit där nu fast med alla hästar och bara haft det mysigt i denna ljuvliga vårvärme.

Bowling är inte bra för dålig rygg har jag just kommit på.

Igår var vi ( jag med familjen ) och en annan familj och åt buffe och bowlade 1 tim på kvällen, och jag kände lite i början att det här kan inte vara bra för mig. Vad gör man inte för att ha roligt eller snarare andra som måste haft roligt och titta på min stil.

För det första så har jag bara bowlat några få gånger totalt, och är med endra ord en nybörjare på det.
För det andra så undrar jag om ni någonsin har hört talas om bowling med PINNE ?????

Ni som har följt mig ett tag vet om mina ryggproblem som jag har dragits med sen FÖRE JUL !!!
Visserligen är den hyfsat bra nu men det tar alltid så länge innan man får tillbaks den  " smidigheten " man har haft innan.
Jag, min dåre trodde att bowla är väl ingenting för en ungdom som jag hahaha MEN så här dagen efter kan jag intyga att jag borde nog bara ha suttit och tittat på.

Igår försökte jag åtminstone ha någorlunda hyfsad stil och sen skit samma att det blir RÄNNA, RÄNNA och RÄNNA IGEEEEN. Men hålla en god min och se ut som att allt går som smör i solen. Där började problemen.
Jag började gå framåt med mitt lilla klot och laddad som faaan och när jag närmar mig platsen där jag  ska böja knäna lite och böja mig framåt litegrann när klotet ska släppas iväg , så funkar det bara inte.
Känslan var som att jag hade en pinne där bak. Alltså att någon har trätt en pinne innanför kläderna bakom nacken och ner till skorna och att nån kör ström in i svanken. Efter alla om och men så kämpade jag tiden ut och lyckades tom få en strike, men gladast var jag att få komma till stugan och sängen.

I morse hade jag värk i hela ryggen men den har ändå fått stå ut med en skotertur i govädret och ståendes hela tiden för att sitta ned var helt omöjligt.

Fokus på dagens pälsmonster. Tur att han inte är tvättäkta i just denna  "kostym " , och jag hoppas att han snart rullar sig i snön som han brukar. Då försvinner nog mycket av smutsen.




Stoooora snöflingor dalar sakta ner från himlen. Det har kommit ca 10 cm nysnö på bara nån timma.
Känns som att vi aldrig kommer bli fri från snön här uppe. Nästan 1 m som ska tina bort innan den härliga grönskan har en ärlig chans att börja spira.

För en timma sen har jag haft en nästintill vit, vacker häst utanför köksfönstret här i stugan, MEN han är borta.
Kvar i hagen utanför fönstret står en nästan svart, lurvigt, smutsigt pälsmonster....
Någonstans lite här och där påminner detta pälsmonster om en vit, vacker häst som jag har, men ändå inte.
Den jag var hos och pysslade om för en timma sedan hade välborstad man och svans, en ren,vit och blank päls när jag lämnade ut honom i hagen. Det här smutsiga pälsmonstret ser ut som den som gud glömde.

När jag går fram mot den kommer den med mulen som min vackra vita brukar göra. Trycka mulen mot kinden och blåsa med sina stora näsborrar som en ömsesidig hälsning. Backar undan lite så att jag inte blir svart och smutsig.

Djupt där inne vet jag att den här är min underbara, vita häst fast i en annan kostym. Att rulla sig i vindskyddet med torv är nog skönt för de fyrbenta vännerna.

Idag har det varit full fart med både skotrar, barn, bus och korvgrillning.
Kom tillbaks till stugan vid 17.00 tiden och tänkte faktiskt slappa en stund på soffan medans pojkarna fortfarande var utomhus och lekte, men det gick inte att  " muta " Cassandra med att mysa i soffan med oss.

Hon ville absolut hitta på nåt inomhus och ville inte leka själv en stund. Trött som jag var lyckades hon ändå övertala mig att baka något smarrigt, sagt och gjort så var det bara och lätta på rumpan från soffan och bege sig till köket.

Fram med ingredienser till äppelmuffins, vispa ihop och medans dom gräddades för fullt i ugnen, så fylldes stugan med främmanden. Lukten av muffins måste ha vädrats tydligen genom hela byn, för bättre timing med gäster kan det knappast bli. Det gick massor med läsk, kaffe, muffins och mycket skratt vid bordet. Först vid 21.30 blev det tomt i stugan och våra bastuplaner får vänta till imorgon :)
Vi har iaf förlängt våra liv om man ska tro på ordspråket om att ett gott skratt förlänger livet.

Nu är hästen i stallet, barnen sover, allt är undanplockat och jag är trööööööt....goooo naaaattt ZZZZzzzzzz.

Gammal goding som är lika bra idag som när den kom


Jag känner mig extra glad idag för jag och 2 andra har utsetts till VECKANS BLOGG av  en riktig favoritblogg.
Hon skriver så rörande inlägg och har alltid superfina foton. Inget inlägg är knappt likt den andra och detsamma med bilderna. Det gör bloggen extra kul med den stora variationen så man längtar till nästa inlägg för att se vad det då dyker upp för något.

Tack Wiilow , http://wiilow.blogg.se


Fettisdag idag och semlor hör inte  till mina favoriter. Smaken av mandelmassa gillar jag inte riktigt, men 1-2 st per år brukar det bli i alla fall. Är det mycket i semlan så har det hänt att jag skrapat bort det mesta, men bara bröd och grädde är ju inte heller så gott.
Gjorde egna semlor med sylt istället förra året, men nu orkade jag bara inte.
Sen är det mycket roligare och godare att baka något annat som verkligen alla i familjen gillar, och som vi kan mumsa på.

Kevin har varit  feberfri på dan men kändes varm nu under kvällen, fast han är ändå piggare så jag tror allt är borta på nån dag. Men med 3 barn så är risken alltid stor att den ena avlöser den andra och dagar blir nästan veckor med förkylningarna.

Förra året hade vi här i stugan ett par takläggare som bytte ut den gamla, fula och risiga plåten till nytt i röd nyans som ser ut som takplattor ( skitsnyggt tycker vi till huset som är vitt ). Hoppas verkligen att dom har gjort ett bra jobb med att sätta fast det för det blåser som sjutton utanför.


Få se vad denna dag bjuder på. Det är +3 men lite mulet och en av pojkarna är förkyld. Stackars Kevin. Hög feber och en " elak ", rosslig hosta som river i halsen. Han har också haft tungt att andas inatt men efter med. blev det bättre.

Det blir ingen skotertur idag när han har blivit sjuk, och det är så typiskt  när barnen har sportlov den här veckan. Men vi får göra det bästa av det ändå. Kanske sitta ute en stund i alla fall och kanske göra upp en liten eld så barnen kan grilla korv. Det brukar vara uppskattat.

En ganska lugn dag med varmt och fint väder. Härligt med takdropp och när man börjar känna av solens värmande strålar.
Har trots det fina vädret städat lite här i stugan på fm. med både dammsugare och moppen. Sen ut till Especial och borstat och pysslat om honom. Ingen ridning idag men däremot tränat honom igen med att buga. Tror att han snart gör det galant och gärna stannar kvar ett tag " därnere " , så kanske jag kan använda den metoden när jag ska rida barbacka :)
Nu är jag tvungen att antingen använda en pall eller att sambon " slänger " upp mig på Especials rygg.

Nu under kvällen värmde vi bastun, och man känner sig extra ren efteråt. Sen är det bra hårkur att låta balsamet sitta kvar där i värmen innan man sköljer ur det. Håret blir riktigt mjukt. Bra för långhåriga monster som jag.

Tänker göra ett försök att orka titta lite tv som avslutning på denna kväll, men tror inte jag lyckas så bra.

Vilken underbar dag det har varit. Hela familjen har varit och kört skoter i govädret. Vi åkte ut till en liten ö med ett 20 tal privata stugor och hälsade på bekanta. Där grillade vi korv, kött med olika tillbehör och bara njöt i vårsolen. Körde skoter sedan med våra bekanta lite runtomkring och tittade bland annat på några fina klippor och en liten grotta.

Lite bilder nedan från denna dag då vi alla grenslade ett riktigt vinternöje för oss....SKOTRAR.

ARCTIC CAT- EN AV VÅRA KISSEKATTER


ARCTIC CAT F 1000

SKIDLYFT


BRUNN I VÄNTAN PÅ VARMARE TIDER


ISGATA

CASSANDRA KLÄTTRAR

BARN GÖR INTE SOM MAN SÄGER, BARN GÖR SOM MAN SJÄLV GÖR. HÄR SKA KIM GÖRA SOM SIN PAPPA

TILLRÄCKLIGT SNABBT SÅ KANSKE DEN FLYGER FRAM...

KEVIN SOM EN UTSLAGEN HJÄLTE

Anlände till våran stuga igår kväll med allt pick och pack inkl. häst. Så skönt att komma till stugan och lämna allt vardagligt bakom sig.

Just nu är alla ute på gården och väntar på mig. Vi ska åka ut med skotrarna till ett par bekanta ute på en liten skärgårdsö. Matsäcken är packad och självklart kameran också med laddat batteri . Hoppas jag nu verkligen lyckas fota många fina bilder som jag kan dela med mig av i eftermiddag till er alla. Ha det gott så länge.

Har varit under kvällen med hjullastaren ( traktor kallar vi det i norr och egentligen är det 2 olika maskiner) i stallet och burit in en ny höboll in i hagen. Faktiskt ett roligt fredagsnöje för mig. Har jobbat nästan 18 år med att köra hjullastare och lastbil i gruvan, men sista 2 åren har jag knappt kört traktor så sätta sig bakom spakarna var inte helt fel (idiotförklarad tror jag nu ).

Har alltid tyckt att det inte finns bättre jobb. Skitbra lön, ledigveckor och framförallt väldigt varierande jobb hela tiden som gör att dagarna ( och tydligen åren också :)  ) bara rinner iväg.

Efter stallet så har jag nu bänkat mig framför datorn för att fortsätta söka inspiration och kunskaper om foto som jag har blivit väldigt intresserad av också. Ännu mer tid framför datorn genom att jag också vill gå igenom några hästbloggar. Fast dygnen borde vara 48 tim så man hinner med allt, både alla måsten, familj och nöjen.

Nu börjar mina ögonlock att fladdra och sömnen vill ta över, så jag bör nog släcka ner för denna gång.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2190198/pre-nojen?claim=yvhnfjhgatv">Följ min blogg med bloglovin</a>

I måndags var jag till Luleå på  Nikon Fotokurs som var 3 tim lång, och kan bara säga att den var riktigt bra.
Lärde mig 250% mer än jag hade väntat mig ( lite överdrivet men känslan var så ). Alla finesser, program och funktioner gick dom igenom väldigt tydligt med många bra exempel på " vanliga " nybörjarmissar. Man fick se både före och efter bilder med tydliga förklaringar om  inställningarna.

Det blev många AHA-UPPLEVELSER och jag förstod varför många av mina bilder ser ut som dom gör.
Kan gott säga att jag blev väldigt FOKUSERAD och skrev som aldrig förr  allt jag bara hann för annars glömmer man innan man har hunnit prova " utanför skolbänken ". Att någorlunda tro sig förstå är en sak.....men sen i praktiken när man ska göra det själv är inte lika lätt som det verkar.

Jag känner mig iaf mer taggad till att fota och tror att chanserna till bättre bilder är större nu.

I det här klippet från Adalberti så finns min underbara enhörning Especial VII med. På 7 min och 12 sek glimmar han till vid ridning, och i filmen så är många av hans bröder/ halvsyskon också med.

Åh, vad jag har lust att vrida tillbaks klockan till mötet med honom för första gången, och givetvist alla andra sagohästar som jag har fick träffa där i Spanien. Hästarna, värmen, dofterna, maten nästan känns när jag skriver om det nu. Men vem vet....en vacker dag igen så kanske, eller snarare sagt så hoppas jag att jag får uppleva den känslan bland många enhöringar igen.



Gillar det här klippet på en vacker, dansande P.R.E från Adalberti Horses. Visserligen är detta 2 år gammalt men jag brukar titta på den ibland ändå. Det är av dom som mina pre:n kommer ifrån :).
Titta och beundra.


RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...