" Sprang på ett klipp " igår på Granngården precis före stängning.

Dom hade precis plockat fram en stor ( 60 i diam. )klotgrill som hade en liten buckla på locket. Den slumpades bort för 250 kr.
Köpte den och tog den till stallet. Kan vara trevligt att kunna grilla korv eller hamburgare där när det är goväder.
Då slipper man den trista lukten av vanlig eld.

Hela förra våren vid bra väder och tillfälle så gjorde vi ( familjen ) upp eld utanför hagarna och njöt av de fina hästarna och grillning. Men inte kul att komma inomhus sen med hela familjens kläder luktande av skogsrök.
Barnen tyckte det var trevligt och har redan börjat fråga efter när vi ska göra om det i år :)

Kanske läge snart för en liten stallfest med goda stekar och dryck:)

 

Här ovanför syns Tyr:s box till höger närmast ytterdörren och boxen till vänster är sparad till den nya hyresgästen som kommer nu i slutet på mars. Mer om den hästen senare.

Här är Zafreños box till vänster närmast ytterdörr och den till höger är Fabbes ( Fabuloso RB ).Especials plats blir här vars den tillfälliga, fula  snickarbänken/ fikabord står. Det är bara fronten kvar att skruva fast. Det blir nära till sadelkammaren som är precis bakom vars detta kort är taget.

Här är Skamvrån hihihi. Nä, det blir ett skrymsle för redskap, hyllor och upphängning för blöta täcken. Especials box är vägg i vägg med detta och skymtas lite till vänster.

Ännu mer bråte, mittemot E:s box som är förberedd att senare kunna användas som spolplatta eller en till box om man så vill/behöver.

 


Kommentarer
Postat av: Johanna

Spännande, snart klart :)

2012-03-15 @ 16:52:47
URL: http://walkyria.blogg.se/
Postat av: carola

åh så snyggt det blir.

Hade jag bott närmare hade jag kommit på inflyttningsfesten:)Så himlans snäll du är, blir så glad när jag läser dina fina kommentarer.

Värmer ska du veta.

Otroligt vilka personer det finns där ute.Önskar man fick träffa alla på ett och samma ställe och ha en gruuppkram:)Kramar i massor

2012-03-18 @ 22:03:39
URL: http://mammacarola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...